F.A.Q

Kan ik mijn drankenaanbod vrij kiezen?

Ja, want dat is net de kern van het concept: van zodra de Container Bar op je event wordt geleverd ben je heer en meester. Er is geen enkele afspraak met sponsors, drankenhandelaars of leveranciers.

Hoe kan ik de stroom- en watertoevoer voorzien?

De Container Bar is aan de buitenkant voorzien van de nodige aansluitingen voor elektriciteit en water. Je hoeft enkel een verlengsnoer 220V en een tuinslang met Gardena-koppeling te voorzien. Bij gebruik van een generator: min. 5000W vermogen.

Kan de Container Bar ook op een moeilijk te bereiken locatie worden geleverd?

Ja, de levering gebeurt per vrachtwagen of traktor met een containerhaaksysteem. Geen enkel terreinen is dus voor ons te lastig.

Kan ik de Container Bar met mijn eigen vervoersmiddel komen ophalen en terugbrengen?

Ja, dat kan! Voor zover je over een vrachtwagen met containerhaaksysteem beschikt kan je de Container Bar komen ophalen en terugbrengen.

Hoeveel vaten bier kan ik tegelijk aansluiten?

Aan onze mobiele tapinstallatie kunnen tegelijk twee vaten worden gekoppeld. Wil je nog meer vaten aansluiten, dan kan je zelf nog een extra tapinstallatie plaatsen in het verlengde van het werkblad (9O cm beschikbare ruimte)

Bestaat de mogelijkheid om ook personeel te voorzien bij de huur van de Container Bar?

Nee, die optie is helaas niet mogelijk. Wij zorgen voor een full service om het gebruik van de Container Bar mogelijk te maken, maar de helpende handen voor je event moet je dan wel zelf voorzien.

een vraag?

Misschien kan je het antwoord hier vinden

In deze lijst kan je antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier toch niet tussen staan, aarzel dan zeker niet om ze ons te stellen!

CONTAINER BAR

+32476 28 44 741

info@containerbar.be

Puydt 15, 1547 Bever